Eşti un locatar dinamic şi în pas cu vremurile? Ţi s-a luat să se împartă totul la pauşal, cu toţi boşorogii din bloc? Treci pe cardul de interfon premium! Cardul, lansat de Federaţia Şefilor de Scară (FŞS), le oferă deţinătorilor posibilitatea de a-şi gestiona online, printr-o aplicaţie, numărul ieşirilor şi intrărilor din bloc.cartele_interfon_premium.jpg

“Un locatar care intră şi iese din bloc mai des este valoros, pentru că el poate observa vulnerabilităţi la adresa securităţii blocului. Ei semnalează gunoiul aruncat aiurea, copii periculoşi care pot sparge geamuri cu mingea sau cu kendamele, cetăţeni în stare de ebrietate care rup balustrada, şi multe alte pericole”, explică Marian Coltea, preşedintele Asociaţiei de Proprietari Doamna Cuza 73.

Aplicaţia InterphO funcţionează ca un Waze de bloc. Poţi semnala apartamentul la care sunt declarate mai puţine persoane la întreţinere, poţi marca un bec ars şi se trimite automat un SMS la Administrator ca să-l schimbe, şi multe alte facilităţi.

La fiecare utilizare primeşti un punct, care înseamnă un leu mai puţin la întreţinere.În schimb, dacă inunzi pe cineva, eşti depunctat cu 200 de puncte şi forţat să scoţi tu tomberoanele timp de o lună.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Ionut | Monday, 23.04.2018 15:27 IT & Știința

National Cinematografic