Intri şi ieşi des din bloc? A apărut cardul de interfon premium, cu care acumulezi puncte, care ţi se scad de la întreţinere

Eşti un locatar dinamic şi în pas cu vremurile? Ţi s-a luat să se împartă totul la pauşal, cu toţi boşorogii din bloc? Treci pe cardul de interfon premium! Cardul, lansat de Federaţia Şefilor de Scară (FŞS), le oferă deţinătorilor posibilitatea de a-şi gestiona online, printr-o aplicaţie, numărul ieşirilor şi intrărilor din bloc.

“Un locatar care intră şi iese din bloc mai des este valoros, pentru că el poate observa vulnerabilităţi la adresa securităţii blocului. Ei semnalează gunoiul aruncat aiurea, copii periculoşi care pot sparge geamuri cu mingea sau cu kendamele, cetăţeni în stare de ebrietate care rup balustrada, şi multe alte pericole”, explică Marian Coltea, preşedintele Asociaţiei de Proprietari Doamna Cuza 73.

Aplicaţia InterphO funcţionează ca un Waze de bloc. Poţi semnala apartamentul la care sunt declarate mai puţine persoane la întreţinere, poţi marca un bec ars şi se trimite automat un SMS la Administrator ca să-l schimbe, şi multe alte facilităţi.

La fiecare utilizare primeşti un punct, care înseamnă un leu mai puţin la întreţinere.În schimb, dacă inunzi pe cineva, eşti depunctat cu 200 de puncte şi forţat să scoţi tu tomberoanele timp de o lună.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Ionut
23 aprilie 2018 13:04

Alte articole

Vezi mai mult