Nu vă grăbiţi să-l acuzaţi! Învăţătorul din Iaşi, acuzat că l-a corectat pe un elev care scrisese “patinoar”, spunându-i că de fapt ar fi corect “patinuar”, se scuză spunând că aşa era scris în “manoalul” folosit la clasă: “Manoalul are unele scăpări. Acuma, că tot eu l-am făcut şi pe acest manoal, asta e partea a doa şi mi-o asomez”, a declarat învăţătorul.patinuar_invatator.jpg

Învăţătorul mai spune şi că cine vrea să înveţe învaţă, dovadă că foste eleve de-ale lui, precum Grapini sau Dăncilă, sunt cineva în ţara asta şi peste hotare. Cadrul didactic nu renunţă la calificativul acordat elevului, pe care “deja i l-am trecut cu stilou ân cataluog”.

Învăţătorul i-a avertizat pe părinţii elevului să nu-i facă reclamaţie dacă vor ca acesta să treacă în clasa a treia: “Are decât un suficent şi nu-i închiei media!”. 

Elevii spun că sunt nevoiţi să-l tolereze pe învăţător: “Am fost învăţaţi că persoanele cu handicap mintal trebuie integrate în societate, nu ostracizate. Îl lăsăm să ne dea ce calificative doreşte. Considerăm că a fost un ghinion să picăm exact la clasa dumnealui. Vom pleca la un liceu din străinătate, dar până atunci trebuie să suportă aceşti pitecantropi de la catedră”, spune Matei, clasa a doua.

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Ionut | Tuesday, 05.03.2019 16:10 IT & Știința

National Cinematografic