Invenţie românească de geniu! Au apărut şosetele care se împerechează singure

Spune adio orelor petrecute lângă sertar! Un inventator român a lansat un model nou de şosete inteligente, care se împerechează singure. Bărbaţii vor avea zeci de ore libere săptămânal, timp în care pot ieşi la bere în loc să stea să împerecheze şosetele, pentru a scăpa de criticile soţiilor.

“Şosetele au un Bluetooth montat în călcâi şi se auto-împerechează singure în sertar. Dacă pică vreuna prin spatele maşinii de spălat, poţi folosi aplicaţia iSock, cu care localizezi imediat şoseta plimbăreaţă, profitând de Wi-Fi-ul din locuinţă, sau prin 3G”, explică Decebal Popescu, inventatorul român.

Există şi şosete cu şase melodii, care cântă când fluieri şi le găseşti mai repede, şosetele cu led, pe care le poţi pune în brad, sau şosetele fosforescente, pe care le poţi lipi pe perete pentru a crea o atmosferă mai intimă în locuinţă în perioda sărbătorilor.

Dacă ai şi tu o idee cel puţin la fel de genială, te poţi înscrie la concursul #Maibinealtfel şi poate ajuţi şi tu la schimbarea stilului de viaţă al întregii omeniri.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

9 decembrie 2015 11:31
Citește mai mult despre: inventie isock sosete

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult