Iohannis va primi softul de vorbire al lui Hawking, că e mai rapid decât ce are preşedintele acum

Hawking ne ajută chiar și după moarte! Testamentul savantului britanic prevede că softul lui de vorbire urmează să fie cedat președintelui Klaus Iohannis, care are o variantă mult mai veche și mai înceată, care i-a creat de multe ori probleme.

”Să ne înțelegem. Președintele Iohannis nu va vorbi niciodată ca un om normal. Niciun soft nu poate face asta. Dar cu softul lui Hawking va vorbi mai repede și mai inteligibil. Televiziunile nu-l vor mai scoate de pe post automat din cauza pauzelor foarte lungi. Noul soft nu e perfect, dar e clar mai bun decât ce are el acum”, spune Decebal Popescu, specialistul care va instala softul de vorbire.

În ce privește locația unde se va realiza instalarea, președintele român Klaus Iohannis a preferat să se deplaseze el în Marea Britanie, pentru că avea deja o vacanță rezervată în zonă și va face o punte. Perioada de instalare și teste va fi trecută însă pe concediu medical, nu de odihnă. 

Iohannis abia așteaptă să se adreseze românilor cu noul soft, dar spune că ”voi vorbi și mai puțin, ca să nu-l suprasolicit așa brusc”.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
15 martie 2018 08:32
Citește mai mult despre: Hawking iohannis soft vorbire

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult