Surse din lumea conspiraţiilor susţin că Bucureştiul este de fapt un imens spital de boli mintale, în care sunt internaţi peste 2 milioane de pacienţi, în nişte condiţii de nedescris. Experţii în conspiraţii spun că nu există o altă explicaţie pentru faptul că Dăncilă e premier, sau pentru modul în care circulă maşinile prin oraş.bucuresti_spital_nebuni.jpg

Modul în care merg cu trotinetele pe trotuar, felul în care se îmbracă, comportamentul lor denotă tulburări compulsiv-obsesive, paranoia, schizofrenie, dar şi oligofrenie, mai ales la şoferii de autobuz.

“Este evident că locuitorii Capitalei sunt cu toţii bolnavi mintal. Unde altundeva există atâta agresivitate, atâtea claxoane? Stau înghesuiţi în cutii de chibrituri mizerabile, cumpără gunoaie din supermarketuri, că aia nu poate fi numită mâncare, şi fac ceea ce ei numesc “muncă”, în fapt nişte activităţi fără sens, probabil ca să fie ţinuţi ocupaţi, să nu le dea în cap la medici”, spune Decebal Popescu, medic psihiatru.

Cei mai mulţi pacienţi din Bucureşti sunt incurabili, spun psihiatrii. “Partea cea mai proastă e că în Capitală vin încontinuu noi pacienţi, care la început nu sunt chiar aşa nebuni, dar după 2-3 luni petrecute în acest imens azil numit Bucureşti, o iau şi ei razna complet, spune Decebal Popescu.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de TNR | Friday, 23.08.2019 14:01 IT & Știința

National Cinematografic