Voioșie maximă în parcul Schönbrunn din Viena! Mai mulți țigani români au dat drumul la manele, după care au prins pokemonii din parc și i-au mâncat, spre stupefacția vienezilor care-i vânau cu telefoanele. Țiganii mai aveau puțin și incendiau și parcul, după ce grătarul pe care au fript pokemonii a lost lăsat nesupravegheat.

tigan_pokemon_viana.jpg O mare parte din vină aparține creatorilor jocului care a înnebunit planeta, care au amplasat în zona parcului vienez pokemoni care semănau foarte bine cu niște lebede. ”Se pare că unii nu învață nimic din istorie”, s-a revoltat primarul Vienei. ”Nu pune niciodată o lebădă sau ceva ce aduce a lebădă în calea țiganului, că o va mânca. Chiar nu-i greu să reții un lucru atât de elementar!”

Țiganii, în schimb, sunt fericitți. ”N-are pokemonii cea mai bună carne, dar merge dacă se face bine la grătar”, spune unul din țiganii implicați. ”Și dacă dai pokemonu cu muștar, zici că e mici de la Cocoșatu. Dar nu înțeleg de ce e supărat austriecii, că nu e pokemonii lor. Dar măcar știu că bunicul meu e mândru de mine, că acum 25 de ani și al a mâncat lebedele din parc la austrieci. E practic am făcut un omagiu pentru el.”

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Calin | Thursday, 21.07.2016 18:17 IT & Știința

National Cinematografic