ISU lansează Ro-Alert pentru femei, care va transmite urgent ultimele bârfe

În sfârșit un serviciu util de la statul român. Serviciul Ro-Alert se extinde cu o versiune pentru femei, care va transmite de urgență ultimele bârfe din raza deținătoarei telefonului. STS va identifica după CNP posesorii de gen feminin și le va trimite bârfe din surse verificate. Serviciul de Transmisiuni Speciale va folosi înregistrări de pe telefoanele românilor, inclusiv mesageria de tip Whatsapp, pentru a identifica cele mai zemoase bârfe.

”Algoritmul Ro-Alert de bârfe, numit și Bârf-Alert, e atât de avansat că ne permite să anunțăm tot anturajul unei femei că soțul o înșeală fără ca ea să afle”, explică Robert Acrișor, șeful STS. Sistemul va alerta femeile în timp real. De exemplu dacă una din ele este vizitată de amant sau e gravidă cu altcineva în afară de soț, Bârf-Alert va bâzâi puternic în telefon și femeile care primesc mesajul se pot pune pe bârfit între ele pe grupuri de Whatsapp.

Bârf-Alert va folosi aceleași coduri de la Ro-Alert, dar adaptate la specificul său. Vor exista coduri roșii de botox, coduri portocalii de panaramă în hotel cu șeful, sau avertizări că o altă femeie bârfește destinatara. Bârf-Alert nu încalcă GDPR, susține Robert Acrișor, pentru că nu va transmite niciodată exact bârfa completă, ci va lăsa destinatarele să deducă singure adevărul din spatele bârfei.

Scris de Ionut
7 august 2021 09:49
Citește mai mult despre: bârfe ISU ro-alert

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult