IT-ist, avertizat de mama lui să nu mai stea atâta în cloud, că îl trage curentul

Se vorbește constant de modul prin care avantajele fiscale au transformat industria IT din România într-una competitivă pe plan mondial, și poate este corectă această afirmație, dar se uită foarte des și de alți factori care au contribuit la acest succes. Vorbim, firește, de mamele programatorilor care au avut grijă de ei, i-au crescut și au avut grijă să nu răcească.

O astfel de mamă IT-ist este și Maria Dragomirescu, de 56 de ani, din localitatea Ploiești. „Doi copii are mama, amândoi IT-iști, băieți buni, frumoși, curați și politicoși, sunt mândră ei. Chiar și-acum, că sunt la București le mai dau sfaturi, îi mai ajut, că și ei mă ajută. Le-am zis să nu stea prea mult în cloud că-i trage curentul, iar dacă au un deadline la proiect, să-și pună foi de ceapă în ciorapi să nu-i prindă răceala și să fie ședința mai scurtă”, povestește doamna Maria.

Mama spune că dacă vrei totuși să lucrezi în cloud, într-un job de genul ăsta, e important să ai o eșarfă la tine, un ceai de sunătoare, că face bine, și poate și niște vată de urechi, să nu faci o nevralgie, sau cum zic tinerii, carpal tunnel syndrome de la mouse.

4 februarie 2020 10:02
Citește mai mult despre: curent

Alte articole

Vezi mai mult