IT-ist care lucrează remote și câștigă bine, bănuit de părinți că face videochat

Decebal, un programator de 32 de ani din Galaţi, are de furcă cu familia în ultima vreme! De când câştigă bine muncind de acasă, părinţii săi sunt ferm convinşi că s-a apucat de videochat. Acum, Decebal încearcă disperat să le explice „babacilor” că munca lui nu implică vibratoare şi nuditate.

„Păi cum altfel să faci atâţia bani fără să ieşi din casă? Of, nu-mi vine să cred că Decebal al meu, care era inginer, avea un viitor, a ajuns să-şi arate ţ*ţele pe internet tuturor obsedaţilor!”, plânge Eleonora, mama bărbatului.

Marcel, tatăl lui Decebal, e mai reţinut în a-şi judeca odrasla. „Dacă făcea videochat, sigur dădeam… dădea vreun prieten de-al meu de el pe net şi-mi spunea şi mie. Eu nu accesez asemenea site-uri, dar cunosc oameni care, ştiţi voi…”, bâiguie pensionarul. „Dar dacă zice maică-sa că ştie de la soră-sa că a auzit de la o verişoară a lui bărbatu-său că numai aşa se pot face bani mulți de acasă, înseamnă că aşa o fi.”

Chiar dacă îşi permite să locuiască unde vrea el, Decebal a decis să se mute înapoi cu părinţii doar ca să le arate cum lucrează remote pentru o companie de top din SUA. „Dacă nu mă credeţi, intraţi pe Crossover.com, firma americană de recrutare IT, care m-a contractat să lucrez ca inginer software de la distanță pe bani la nivel de Silicon Valley”, i-a explicat Decebal mamei sale, care a izbucnit din nou în lacrimi când a auzit de silicon.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

16 august 2021 18:11
Citește mai mult despre: job

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult