IT-ist, prins de prietenă că ascultă Ed Sheeran după ce a uitat să-și şteargă history-ul

Oricât ai încerca și oricât ai fi de priceput în calculatoare, tot nu poți evita momentele penibile în fața apropiaților când dau de history-ul tău din browser. Este și cazul lui Adrian Domnescu, un programator din București care a simțit umilința supremă când a descoperit prietena lui că ascultă Ed Sheeran, doar accesând youtube-ul pe calculatorul său.

„Aveam ceva bănuieli că nu e ceva în regulă cu el, părea extrem de sfios, închidea imediat tab-ul când intram în cameră deși i-am zis că nu mă deranjează că se uită la filme porno, atâta timp cât nu sunt românce în el. Apoi, când căutam și eu niște Amon Amarth să mă relaxez dau pe Library/History și văd «Everithing has changed”, melodia aia în duet cu Taylor Swift. A fost mai rău decât credeam, că restul erau «Perfect», «Thinking out loud» și «Shape of you». S-a frânt inima în mine, a trebuit să ne despărțim”, a spus prietena programatorului.

Acuma, nu contează dacă asculți sau nu Ed Sheeran, la TechTalent.ro nu te judecă lumea după ce muzică asculți ci după competenețele profesionale. Dacă știi să ștergi history-ul din Youtube dar și alte lucruri mai complicate, cum ar fi Java, aplică și intră și tu într-una din cele mai dinamice echipe de IT-iști de pe piața românească.

23 noiembrie 2018 11:11
Citește mai mult despre: ed sheeran it job muzica

Alte articole

Vezi mai mult