Noul serial Hackerville are deja mii de fani în România. E vorba de programatori şi IT-işti în general, care consideră serialul drep comedia anului, având cele mai ridicole scene de “hacking” din istoria computerelor. Programatorii spun că Hackerville e atât de slab că probabil e copiat după episodul din Las Fierbinţi în care Bobonete găseşte un calculator la gunoi.hackerville_e_penibil.jpg

“La primul episod m-am întrebat de când e Vasluianu actor de comedie. Când văd figurile alea cu uploadul şi cu stickul USB care face praf orice server şi trece de orice antivirus îmi amintesc de cursurile de informatică din liceu. Doar proful ăla mai considera că ce preda el ar fi de actualitate, sau chiar revoluţionar”, spune Dragoş, programator.

“Probabil aşa arată hackingul în mintea unui om de 50-60 de ani, care îşi roagă nepoţii să-i configureze Androidul şi când vede cum umblă pe tabletă au impresia că sunt olimpici la cibernetică”, spune un alt programator. IT-iştii spun că singura chestie realistă din serial este maşina de poliţie a lui Andi Vasluianu, un Passat din 2003, care reflectă perfect nivelul tehnologic al diviziei de crime cibernetice din România.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Ionut | Tuesday, 13.11.2018 14:02 IT & Știința

National Cinematografic