IT-iştii spun că degeaba ai inteligenţă artificială dacă nu ai și şmecherie artificială

Surse din IT confirmă bănuielile. Inteligenţa artificială e doar începutul, nivelul următor fiind şmecheria artificială. Potrivit unui inginer în AI, nimeni nu spune “mi-am luat un telefon inteligent”. Toţi spun “mi-am luat un telefon şmecher”. Mai mult, când vrei să uimeşti pe cineva, îi zici “hai să-ţi arăt o şmecherie”, nu “hai să-ţi arăt o inteligenţă”.

Managerii firmelor de IT confirmă rezultatul acestui studiu: “Ca să te descurci, inteligenţa artificială nu e suficientă. Trebuie să ai şcoala vieţii artificială, ca să fii o valoare artificială”.

Clienţii care comandă software inteligent apreciază un AI şmecher: “Unul cu şmecherie artificială ştie ce acte îţi trebuie la dosar, dar ştie şi la ce ghişeu să se ducă şi bagă şi doi bitcoini în walletul care trebuie, ca să meargă treaba rapid”. Un soft deştept pune în cc pe cine trebuie şi semnează cu “vin din partea lui…”, ca să se asigure că proiectul primeşte un feedback bun.

Dacă eşti şmecher pe tehnologii de inteligenţă artificială, demonstrează-ne valoarea şi aplică la un job de AI&Deep Learning Research Engineer.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

29 ianuarie 2019 11:29
Citește mai mult despre: inteligenta artificiala it job programare software

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult