Iulia Albu şochează cu noul ei iubit, o creatură nondimensională din Zebulon 9

Se pare că pentru Iulia Albu și iubitul acesteia, Sadukkar – Inițiatorul Non Cuantic – Zebular, 2019 este anul asumării! Deși cei doi au fost adesea văzuți împreună și au confirmat relația pe care o au, partenerii au fost puțin cam zgârciți în ceea ce privește pozele de cuplu, în anul care tocmai a trecut. Iată însă că seara dintre ani a produs o schimbare atât în sufletele celor doi îndrăgostiți, cât și pe rețelele de socializare, dovadă că a apărut în mediul online o imagine în care aceștia s-au afișat într-o ipostază tandră.

Iulia Albu a început noul an cum se poate mai bine, în brațele iubitului ei. După despărțirea de Mihai Albu, care a culminat cu un divorț, Iulia Albu este din nou împlinită pe plan sentimental. Vedeta și-a refăcut viața alături de S’kkdr, „o creatură nondimensională din Zebulon 9”, așa cum fostul ei soț îl descrie pe acesta. Dacă până în prezent fashion editorul a ales doar să vorbească despre iubitul ei, iată că odată cu venirea noului an aceasta a decis să publice și o fotografie cu cel cu care are o relație serioasă de ceva vreme.

„Nu știu cum e la voi în dimensiune, primitivilor, dar la noi barba de tentacule este hot ca o super-novă”, a declarat Sardukkar Inițiatorul, iubitul Iuliei. În privința planurilor de viitor, acesta a spus că-și dorește o relație serioasă cu Iulia Albu. „În următoarele luni mă voi ocupa de subjugarea omenirii, pentru că am nevoie de câteva miliarde de sclavi să extragă prețioasele cristale cuantice Ordil. Aș vrea ca atunci când vin acasă de la biroul hegemonic planetar să fie cineva care să mă aștepte cu o ciorbă de karkalaci proaspeți și un masaj fierbinte pe branhiile dorsale. Iulia ar putea fi sufletul meu pereche, khalind’bhatar’ul meu”.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

3 ianuarie 2019 15:25
Citește mai mult despre: iubit Iulia Albu

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult