Jurassic Park la Zoo Focșani. Au jumulit o găină și susțin că e pui de T-Rex

Escrocherie la Zoo Focșani, unde un pui fake de T-Rex este expus într-un țarc și vizitatorii curioși dau câte 70 de lei ca să-l vadă. Experții spun că e vorba de o găină jumulită, din rasa cu gâtul golaș, dar directorul de la Zoo spune că e absurd, pentru că puiul de T-Rex a fost cumpărat de la o fermă de dinozauri din China și are și certificat de dinzaur autentic.

”Nu eram nebuni să dăm 2 milioane de euro pe o găină jumulită. Face ouă exact ca dinozaurii, aleargă, mănâncă râme momentan, dar furnizorii ne-au spus că va ajunge la 8 metri înălțime și va mânca porci întregi”, spune directorul Zoo Focșani, care a și cerut bani suplimentari ca să cumpere hrană pentru T-Rex când va crește mai mare. Ferma din China se laudă că poate furniza și pui de velociraptor, dar aceștia seamănă suspect de mult cu o veveriță epilată.

Cei de la Zoo Focșani promit că în curând și alte grădini zoologice din România vor avea propriul Jurassic Park, pentru că un cocoș din împrejurimi a sărit gardul la puiul de T-Rex și se estimează că în 6 săptămâni vom avea o serie nouă de dinozauri. 

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
22 aprilie 2021 16:55
Citește mai mult despre: dinozaur T-rex zoo

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult