Cu un simplu click, orice taximetrist poate acum să-și tripleze valoarea unei curse, chiar dacă e efectuată cu noua aplicație Uber. Un taximetrist șmecher a lansat aplicația Uber-Maimuță, care se instalează și crește tariful fără ca fraierul de client din mașină să se prindă.maimuta_uber.jpg

Războiul inteligenței românești nu s-a oprit însă aici. Un client deștept, tot român, a creat după 3 ore aplicația Uber-Țeapă, care transferă banii din cont într-un alt cont, în timpul cursei.

”Mă p** pe Maimuța lui! Când mă urc, fraierul de șofer vede că am bani în cont și acceptă cursa. Când ajung la destinație, poate să facă el orice tărzănie, că bani nu pupă, îi trec în alt cont, la altă bancă, în timpul cursei”, spune Ionel B, autorul aplicației Uber-Țeapă.

Atât clientul cât și șoferul au fost însă întrecuți de aplicația Uber-ANAF, realizată de Guvern la 5 minute după lansarea Uber. Aplicația verifică identitățile șoferului și clientului și la finalul cursei le golește toate conturile, apoi le calculează penalizări.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Ionut | Wednesday, 25.02.2015 23:52 IT & Știința

National Cinematografic