La 2 ore după lansarea aplicaţiei Uber, un taximetrist a lansat aplicaţia Uber-Maimuţă

Cu un simplu click, orice taximetrist poate acum să-și tripleze valoarea unei curse, chiar dacă e efectuată cu noua aplicație Uber. Un taximetrist șmecher a lansat aplicația Uber-Maimuță, care se instalează și crește tariful fără ca fraierul de client din mașină să se prindă.

Războiul inteligenței românești nu s-a oprit însă aici. Un client deștept, tot român, a creat după 3 ore aplicația Uber-Țeapă, care transferă banii din cont într-un alt cont, în timpul cursei.

”Mă p** pe Maimuța lui! Când mă urc, fraierul de șofer vede că am bani în cont și acceptă cursa. Când ajung la destinație, poate să facă el orice tărzănie, că bani nu pupă, îi trec în alt cont, la altă bancă, în timpul cursei”, spune Ionel B, autorul aplicației Uber-Țeapă.

Atât clientul cât și șoferul au fost însă întrecuți de aplicația Uber-ANAF, realizată de Guvern la 5 minute după lansarea Uber. Aplicația verifică identitățile șoferului și clientului și la finalul cursei le golește toate conturile, apoi le calculează penalizări.

Scris de Ionut
25 februarie 2015 21:02
Citește mai mult despre: ANAF maimuta taxi uber

Alte articole

Vezi mai mult