Laptopul care gestiona programul Rabla a fost dat azi la programul Rabla

Mai mulți clienți care au încercat în aceste zile să cumpere produse electronice noi prin programul rabla s-au lovit de problemele legate de serverul care gestionează programul online. Asta pentru că laptopul pe care era instalat softul a fost dat și el la programul rabla.

„A fost un calculator bun, de ultimă generație, Intel Celeron Dual Core care rula Windows XP SP3, cel mai bun sistem de operare. Ne-am gândit să-l upgradăm la un sistem și mai bun, respectiv un Dell cu i7 și 16 giga de RAM, care costă doar 7000 de lei cu tot cu tichetul rabla. Pe acesta vom putea instala chiar și Windows 11, am cumpărat o licență cu 250 de dolari, pentru că este cea premium”, a declarat administratorul de rețea al promgramului Rabla.

În urma update-ului sute de mii de români vor putea renunța la televizorul vechi Horizon, superHD 4K, pentru a-și achiziționa televizor nou Horizon sau Ventrix, de data aceasta UltraHD, cu 6K și Netflix, pentru a putea urmări programele preferate în rezoluție uluitoare și milioane de culori.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de TNR
3 decembrie 2021 16:11
Citește mai mult despre: electrocasnice rabla

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult