Mioara, femeia de serviciu a Institutului Măgurele, a oprit ieri la ora 17:00 fluxul de energie către reactorul central al celui mai mare laser din lume, pe motiv că “Iar ne vine factura mare la curent şi e păcat, mamă. Fiți și voi mai atenți, nu mai lăsați toate alea vraiște când plecați”, potrivit bilețelului lipit de Mioara chiar pe nucleul laserului.mioara_oprit_laser_magurele.jpg

Mioara îi roagă pe savanți să pornească reatorul după 9:00, ca să poată să dea cu mopul pe sub el și să nu-l dea chiar la maxim, pentru că ei îi țiuie urechile de la radiații și ”cine-mi plătește vata din urechi? Sulea!”, conform propriei declarații. Femeia de serviciu își ține măturile, mopul și detergenții în camera obscură a agregatorului alfa, pentru că în debaraua ei s-a zugrăvit și pe hol o trage curentul.

Mioara îi mai roagă pe cercetători ca vineri seară să plece cu un sfert de oră mai devreme și să scoată carcasele computerelor, că vrea să le spele bine cu laveta prin interior, pentru că s-a adunat praf în ele.

Mioara lucrează la Institutul Măgurele din 1978 și nu poate fi concediată, pentru că doar ea are cheia de la dulapul cu neutroni.mioara_oprit_laser_magurele_laborator.jpg

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Ionut | Wednesday, 23.05.2018 10:12 IT & Știința

National Cinematografic