Le-a ajuns! Dezamăgite de bărbați, femeile au decis să domesticească alt animal

După mai bine de 20.000 de mii de ani de luptă cu morile de vânt, femeile din lumea întreagă au decis că este momentul să depună armele și să renunțe să mai schimbe bărbații. „E inutil, n-o să reușim să-i domesticim niciodată. Mai bine încercăm cu alt animal, poate mai inteligent, poate mai docil”, a anunțat o femeie care a precizat că vorbește pentru toate femeile din lume, ca de obicei.

Reprezentantele sexului frumos se plâng că, chiar și după zeci de mii de ani de dresaj, bărbații continuă să fie greu de ținut în lesă. „E suficient să torni câteva beri în ei că regresează imediat la maimuță: uită să vorbească articulat, se ceartă, se suie în copaci și își arată organele genitale unii la alții. Nu poți să-i convingi să nu facă pipi pe colac măcar, ce să vorbim de lucruri mai complicate”.

Pe viitor femeile vor să se orienteze către alte animale pentru domesticire și căsătorie, printre favoriți fiind delfinii care sunt inteligenți, se spală mai des, sunt adorați de copii, preferă peștele în locul cefei de porc la grătar, nu lasă păr prin casă sau în chiuvetă, au boturi de peste 20 de centimetri și nu dorm niciodată, putând să asculte poveștile lor ore întregi. Și, cel mai important, te place și dacă ești o balenă.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

22 aprilie 2015 08:04