Legendă. IT-iştii care dorm cu tastatura sub pernă visează stack overflow

Nu toți programatorii întrerup munca la fiecare trei minute pentru un alt-tab să intre pe stack overflow să afle care-i bug-ul ce le face probleme. Există și programatori superstițioși care-și salvează aceste minute importante care pot fi folosite apoi în ședința de SCRUM punând în fiecare seară o tastatură sub pernă ca să viseze frumos.

„Legenda spune că-ți apare în vis sfântul Efrem, care tastează singur adresa în browser și-ți arată răspunsurile cele mai bune, și pentru problemele pe care le ai și pentru cele care vor veni. El singur dă commit și face și debugging, iar codul curat și pristin ca sfânta fecioară ți se va înfățișa”, explică preasfinția sa fratele Guido van Rossum.

Acuma, dacă și tu ești un credincios care a citit Sfintele JavaScripturi sau măcar ai un stack de evanghelii în C# pe-acasă, poate te interesează că Arnia angajează pe joburile de mai jos, cine știe, poate te poți ruga împreună cu colegii la capela firmei, sau la bucătărie, la o partidă de ping-pong, unde se discută toate chestiile importante.

Full Stack .NET Developer with React and AWS

QA Automation Engineer (C#)

Senior Java Developer within Machine Learning Team

24 octombrie 2019 11:10
Citește mai mult despre: programatori

Alte articole

Vezi mai mult