Linkedin, prima companie care va trimite spam pe Marte

În timp ce noi încă ne luptăm cu corupţia şi subdezvoltarea, statele civilizate continuă cursa spaţială! Compania americană Linkedin a anunţat în această dimineaţă un plan grandios – primul spam trimis pe planeta Marte.

Mailul, intitulat “Curiosity, please add me to your Linkedin network” va fi livrat într-o capsulă specială, proiectată să-l protejeze de temperaturile extreme din spaţiul cosmic, dar şi de câmpul magnetic antispam care înconjoară planeta noastră. Despre acesta din urmă, oamenii de ştiinţă nu ştiu dacă este un fenomen natural sau dacă a fost instalat de o civilizaţie extraterestră pentru a proteja galaxia de tâmpeniile emise de pământeni.

Destinatarul, robotul Curiosity, nu a fost informat de proiectul celor de la Linkedin, ca să fie luat prin surprindere de spam, atunci când acesta va atinge suprafaţa planetei Marte. “Dacă se enervează şi îi dă în p**da mamii lor, e primul semn că roboţii au dezvoltat o formă de inteligenţă”, spune cercetătorul american Laszlo Popov.

Câteva ore mai târziu, fiul unui foarte bogat purtător de cuvânt al Agenţiei Spaţiale Nigeriene a declarat că instituţia sa ia în calcul dezvoltarea unui proiect similar.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

10 februarie 2017 13:02

Alte articole

Vezi mai mult