Lovitură! Un caracalean a inventat softul care-ţi spune ce semn astral ai, în funcţie de zodie

Un important pas în upgrade-ul uneia dintre cele mai vechi şarlat… ştiinţe din lume, astrologia, a fost făcut recent nu mai departe de Caracal. Un localnic a dezvoltat un program care, aproape în aceeaşi zi, îi află user-ului semnul astral, pe baza zodiei în care e născut. Septimiu Zgârmelea, inventatorul revoluţionarului sistem, spune că a avut în acest scop o colaborare îndelungată cu o echipă de cercetători britanici. După primii 4 ani, când a realizat că nu ştie o boabă englezeşte, Zgârmelea s-a retras din joint venture-ul ştiinţific, continuând pe cont propriu.

Iniţial, inventatorul a întâmpinat cele mai mari dificultăţi la izolarea şi stabilirea numărului exact de zodii din horoscopul de tip european, cu care se simte el mai confortabil. Într-un final, Zgârmelea a reuşit performanţa de a determina cu precizie infinitezimală câte zodii sunt pe lume, mai exact 17. De aici şi până la finalizarea softului-minune au mai fost doar câţiva ani de muncă în van, dar care a meritat.

„Înainte, ca să afli zodia cuiva, era nevoie de eforturi supraomeneşti: să te pricepi a citi data naşterii, adică nu-ţi era suficient să ştii literele care formează luna, trebuia să cunoşti şi cifrele, măcar câteva. Acum e simplu – de exemplu, dacă eşti Taur, bagi în sistem şi, după un timp, variind de la zodie la zodie, softul îţi returnează cu precizie că ai toate şansele să te fi născut sub semnul astral al Capricornului sau Peştilor, după caz. Mai mult, face şi predicţii: dacă eşti Balanţă, în următoarea decadă a lunii vei fi ori Berbec, ori Rac, tertium non datur – cum ziceau perşii!”, afirmă cercetătorul, vădit încântat de realizarea sa. 

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

22 mai 2014 04:35

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult