Nici nu s-a lansat bine pe piață că un român foarte bogat, care nu fumează, poate chiar de-asta, a decis să-și construiască un robot din cutii. Și pentru că nu are nici un alt viciu, a decis să folosească pentru construcția robotului cutii de iPhone.

robot cutii iphone.jpg

„Am cumpărat o mie de iPhoane, că mi-am dorit să iasă un robot mare, impresionant. Telefoanele le-am aruncat la gunoi, mie-mi trebuiau doar cutiile”, spune Robert A. din București. Acesta spune că magazinul Apple a apreciat că este un client fidel și i-a oferit o neașteptată reducere, de fapt un voucher în valoare de 50 de lei cu care poate să-și cumpere alte accesorii iPhone. 

Bucureșteanul spune că inițial s-a gândit să facă robotul din cutii de Samsung, dar acestea luau prea repede foc și erau complet instabile. „Am aruncat câteva Samsunguri Note 7 în tomberon și în cinci minute mi-au bătut la ușă vecinii că am dat foc la ghenă, că să nu mai fac de-astea”. 

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Eftimie | Friday, 16.09.2016 16:06 IT & Știința

National Cinematografic