Nici nu s-a lansat bine pe piață că un român foarte bogat, care nu fumează, poate chiar de-asta, a decis să-și construiască un robot din cutii. Și pentru că nu are nici un alt viciu, a decis să folosească pentru construcția robotului cutii de iPhone.

robot cutii iphone.jpg

„Am cumpărat o mie de iPhoane, că mi-am dorit să iasă un robot mare, impresionant. Telefoanele le-am aruncat la gunoi, mie-mi trebuiau doar cutiile”, spune Robert A. din București. Acesta spune că magazinul Apple a apreciat că este un client fidel și i-a oferit o neașteptată reducere, de fapt un voucher în valoare de 50 de lei cu care poate să-și cumpere alte accesorii iPhone. 

Bucureșteanul spune că inițial s-a gândit să facă robotul din cutii de Samsung, dar acestea luau prea repede foc și erau complet instabile. „Am aruncat câteva Samsunguri Note 7 în tomberon și în cinci minute mi-au bătut la ușă vecinii că am dat foc la ghenă, că să nu mai fac de-astea”. 

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Eftimie | Friday, 16.09.2016 16:06 IT & Știința

National Cinematografic