Criza instituțională și politică din România atinge cote paroxistice după ce președintele țării, Klaus Iohannis, a anunțat ieri deschiderea contului personal de twitter. De pe această platformă președintele intenționează să mitralieze premierul țării cu dojeni pe cât de concise pe atât de pline de miez.

klaus-iohannis-pe-twitter.jpg

„Am considerat că este un gest de normalitate, în conformitate cu principiile pe care mi le-am asumat când am preluat puterea, să-i cer demisia lui Victor Ponta și pe contul de twitter. Eu sunt președinte pentru toți românii, nu doar pentru cei care au Facebook”, a declarat Klaus Iohannis cu ocazia scrierii primului tweet.

Acesta a mai spus că strategia sa prevede înființarea de conturi pe Snapchat, Wattsapp și inclusiv pe Tinder, să-i dea swipe left. Singurul loc unde nu se va certa cu Ponta va fi Google Plus, pentru că nici președintele și nici nimeni din staff-ul lui nu-și aduce aminte care e parola de acces.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Eftimie | Wednesday, 10.06.2015 08:12 IT & Știința

National Cinematografic