Lupta dintre palate se ascute! Iohannis a început să-l atace pe Ponta și de pe contul de twitter

Criza instituțională și politică din România atinge cote paroxistice după ce președintele țării, Klaus Iohannis, a anunțat ieri deschiderea contului personal de twitter. De pe această platformă președintele intenționează să mitralieze premierul țării cu dojeni pe cât de concise pe atât de pline de miez.

„Am considerat că este un gest de normalitate, în conformitate cu principiile pe care mi le-am asumat când am preluat puterea, să-i cer demisia lui Victor Ponta și pe contul de twitter. Eu sunt președinte pentru toți românii, nu doar pentru cei care au Facebook”, a declarat Klaus Iohannis cu ocazia scrierii primului tweet.

Acesta a mai spus că strategia sa prevede înființarea de conturi pe Snapchat, Wattsapp și inclusiv pe Tinder, să-i dea swipe left. Singurul loc unde nu se va certa cu Ponta va fi Google Plus, pentru că nici președintele și nici nimeni din staff-ul lui nu-și aduce aminte care e parola de acces.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

10 iunie 2015 06:06

Alte articole

Vezi mai mult