Mai natural! McDonald’s a redus termenul de valabilitate al produselor de la eternitate la 99 de ani

Unul dintre cei mai mari jucători de pe piața produselor chimice, McDonald’s, a anunțat o decizie istorică. Începînd cu luna viitoare, produsele McDonald’s nu vor mai avea termen de valabilitate pentru eternitate, ci doar pentru 99 de ani. Desigur, asta doar dacă produsele sunt expuse ani întregi la temperaturi ridicate, altfel ele nu se alterează deloc după cei 99 de ani.

Șefii de la McDonald’s spun că cea mai mare provocare au avut-o cu cartofii prăjiți, știut fiind că este practic imposibil să faci cauciucul alterabil. Dificil a fost și cu salata, pentru că și plasticul este extrem de rezistent. Dealtfel, aceste reușite îi fac pe cei de la McDonald’s drept principali favoriți pentru următorul premiul Nobel pentru chimie.

”Această mare realizare n-ar fi fost posibilă fără munca asidua făcută de chimiștii noștri”, spune plin de mândrie CEO-ul McDonald’s. ”Nu vreau să par lipsit de modestie, dar am făcut un mare pas înainte spre primul nostru produs comestibil. Estimez că îl vom obține în doar câțiva zeci de ani.”

Scris de Calin
6 martie 2015 11:03

Alte articole

Vezi mai mult