Se întâmplă ceva bizar în România. Tot mai mulţi bărbaţi îşi sâcâie soţiile să le dea liste cât mai lungi de cumpărături, aşa că unele soţii au intrat la bănuieli: unde stă el câte 2-3 ore? Misterul a fost dezlegat după ce o femeie a văzut că soţul împărţise cumpărăturile nu pe raioane sau pe magazine, ci în funcţie de serialele la care se uită pe mobil.seriale_mobil_cumparaturi_logo.jpg

Bărbaţii explică: “Iau un coş, încep să pun produsele şi nici nu simt când trec la noul sezon. Acum chiar mă bucur dacă e coadă la casă. Cu cât stau mai mult, cu atât văd mai multe filme”, spune Marian, din Berceni.

Soţia lui Marian, Mioara, 28 de ani, din Berceni, susţine că i s-a părut ciudat că soţul se duce de bunăvoie la cumpărături: “L-am pus să facă live şi într-adevăr era în supermarket. I-am verificat consumul bateriei şi am văzut că 90% din timp stătuse pe serialele lui".

Mioara l-a certat pe soţ că o să-i vină factura mare la internet, dar el i-a zis să stea liniştită, pentru că şi-a luat Nelimitat de la Telekom şi cu 5 Euro are internet nelimitat pe mobil: 4G! “Păi îmi iau şi eu!” ar fi declarat Mioara.

Scris de Advert Einstein | Monday, 11.12.2017 13:40 IT & Știința

National Cinematografic