Mai nou bărbaţii adoră să se ducă la cumpărături cu listă de la soţie, că au timp să se uite la filme pe mobil

Se întâmplă ceva bizar în România. Tot mai mulţi bărbaţi îşi sâcâie soţiile să le dea liste cât mai lungi de cumpărături, aşa că unele soţii au intrat la bănuieli: unde stă el câte 2-3 ore? Misterul a fost dezlegat după ce o femeie a văzut că soţul împărţise cumpărăturile nu pe raioane sau pe magazine, ci în funcţie de serialele la care se uită pe mobil.

Bărbaţii explică: “Iau un coş, încep să pun produsele şi nici nu simt când trec la noul sezon. Acum chiar mă bucur dacă e coadă la casă. Cu cât stau mai mult, cu atât văd mai multe filme”, spune Marian, din Berceni.

Soţia lui Marian, Mioara, 28 de ani, din Berceni, susţine că i s-a părut ciudat că soţul se duce de bunăvoie la cumpărături: “L-am pus să facă live şi într-adevăr era în supermarket. I-am verificat consumul bateriei şi am văzut că 90% din timp stătuse pe serialele lui”.

Mioara l-a certat pe soţ că o să-i vină factura mare la internet, dar el i-a zis să stea liniştită, pentru că şi-a luat Nelimitat de la Telekom şi cu 5 Euro are internet nelimitat pe mobil: 4G! “Păi îmi iau şi eu!” ar fi declarat Mioara.

11 decembrie 2017 11:12
Citește mai mult despre: cumparaturi internet telefon

Alte articole

Vezi mai mult