Miracolul lui Moise, care a despărțit apele pentru ca poporul lui să traverseze Marea Roșie, pare acum o simplă glumă. Un bărbat are capacitatea să înfăptuiască un miracol infinit mai greu și incomparabil mai util oamenirii: să despartă apa de limonadă dintr-o sticlă de radler. Și înfăptuiește acest miracol nu o singură dată, ca Moise, ci ori de câte ori vrea el.

bere_lamaie_magician.jpg ”Păi ăsta e om de urmat în deșert”, îl gratulează un băutor de bere. ”Mare chestie ce-a făcut și Moise ăla, a despărțit apa de apă. De parcă mă ajută pe mine la ceva lucrul ăsta. Să desparți însă berea de limonadă, ăsta da miracol! Dacă cumva ar avea și supraputerea de a răci berea instant, păi bărbatul ăsta ar ajunge mai tare și decât Dumnezeu, nu doar decât Moise.”

Absolut previzibil, toate terasele se bat să-i obțină prezența acestui adevărat erou al zilelor noastre. ”Normal că aș da orice să vină la mine pe terasă”, spune un patron din Centrul Vechi. ”Păi de fiecare dată când mi se livra din greșeală bere cu lămăie, n-aveam încotro și trebuia s-o arunc. Acum, dacă vine el salvez totul. Berea o dau la bărbați, iar limonada la femei și hipsteri.”

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Tuesday, 02.08.2016 19:01 IT & Știința

National Cinematografic