Incompetenţă crasă la Ministerul Educaţiei. Deşi pesta porcină a eradicat porcul din ţara noastră, acesta continuă să fie în manualele de zoologie proaspăt tipărite, ca şi cum la noi în ţară ar mai exista porci.manual_zoologie.jpg

“E adevărat că mai există nişte oase pe la Mega prin raionul de carne, dar ălea sunt fosile, nu porci adevăraţi. Copiii sunt surmenaţi cu această programă încărcată. Ce mai caută porcul la zoologie, când ar trebui să fie o notă de subsol în manualul de istorie: Porcul-animal domestic consumat în trecut de români, acum dispărut”, susţine Decebal Popescu, profesor de zoologie.

Copiii care fac meditaţii recunosc că la şcoală profesorul le spune despre porci, dar acasă le explică frumos că n-are sens să-l înveţe, că nu sunt şanse ca porcul să reapară în ţara noastră. Autorii manualelor se scuză și declară că ei au cerut aviz de la Ministerul lui Petre Daea, însă au primit doar solicitarea să scoată pavianul din manual.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Ionut | Monday, 03.09.2018 21:49 IT & Știința

National Cinematografic