Maratonul vaccinării, câștigat de un timișorean care și-a făcut 174 de doze de Pfizer

Spectacol de vaccinare oferit de un român care a reușit să bage în el 174 de doze Pfizer în cele 3 zile ale maratonului vaccinării din capitala Banatului. Marian Coltea a fost și felicitat, dar și înjurat de timișoreni, pentru că e din Râmnicu-Vâlcea și cei din orașul de pe Bega s-au săturat de oltenii care le împut orașul.

”Eu am înțeles că fiind maraton câștigă cel care își face cele mai multe doze, așa că am stat de câteva ori la cozi”, a spus Marian, cu brațele ciuruite de înțepături. Medicii spun că Marian are acum sângele atât de plin de anticorpi, că un strănut al lui poate imuniza toate persoanele pe o rază de 20 de metri.

Marian s-a înscris la vaccinare deși fusese deja vaccinat cu Astra Zeneca: ”Am vrut să dau un exemplu. Dacă eu m-am vaccinat de 174 de ori, românii se pot vaccina măcar o dată”, declară mândru Marian. Acesta nu se așteaptă să fie probleme la rapel, dar sugerează să se organizeze un centru special pentru el: ”Am mers peste 42 de km pe jos stând la cozi, n-aș vrea să fac asta și la rapel”.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
29 aprilie 2021 13:08
Citește mai mult despre: maraton Timișoara vaccin

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult