Maratonul vaccinării! Cristi Borcea le-a băgat a treia doză la 35 de femei

România e lovită de o catastrofă sanitară și are nevoie de exemplul personal al lui Cristi Borcea, care a organizat de unul singur propriul său maraton al vaccinării. Într-o garsonieră din Vitan, pe care o ține special pentru astfel de idei discrete, Cristi Borcea le-a băgat a treia doză la 35 de femei, alese din toate zonele țării.

Rând pe rând, dar și câte două sau trei, femeile au fost atât de încântate de doza primită, că au nechezat de fericire. ”A fost vaccinare pe bune! Doamnele nu doar că aveau bluza descheiată, multe erau în chiloți și cu hainele în mână, probabil domnu` Cristi le-a băgat doza direct în bucă”, explică doamna Gina, paznic de scară.

Cristi Borcea are mână ușoară, pentru că cele 35 de femei care și-au luat a treia doză s-au vaccinat tot la el și primele două dăți, asta deși Borcea nu s-a lăudat nicăieri că face astfel de opere de caritate. Dacă și alți bărbați ar vaccina în ritmul în care Cristi Borcea bagă doză după doză, am avea 90% din românce vaccinate, spune epidemiologul Decebal Popescu.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
31 octombrie 2021 13:10
Citește mai mult despre: borcea vaccin

Alte articole

Vezi mai mult