Mărmureanu, previziuni îngrijorătoare: „Un Big Bang devastator ar putea avea loc în orice moment”

Celebrul seismolog și vizionar Gheorghe Mărmureanu a șocat din nou lumea întreagă, făcând o previziune cel puțin îngrijorătoare: un Big Bang devastator ar putea avea loc în orice moment din viitorul apropiat, și ar putea da naștere la actualul univers.

„Nu vreau să îngrijorez pe toată lumea, dar nu e corect nici să ascund adevărul: este exact fereastra potrivită pentru un eveniment de această magnitudine, mai ales după cutremurele recente de 2,6, până la 2,8 grade pe scara Richter. După calculele mele, Big Bang-ul poate avea loc în orice moment din precedenții 13 miliarde de ani și va avea consecințe devastatoare, urmând să ducă la apariția materiei, energiei, spațiului, timpului și chiar mie. De asemenea, clădirile cu bulină roșie vor suferi pagube devastatoare, după ce omul va evolua până într-o eră modernă unde va dezvolta capabilitățile necesare construcției de clădiri”, previzionează omul de știință.

Nu este singura previziune făcută de acesta. „Când viața va ajunge în anul 1977, după Hristos, capitala va fi zguduită de un cutremur devastator, de proporții mai mici, însă, decât Big Bang-ul”, a adăugat Mărmureanu.

Scris de Luchian
5 octombrie 2016 11:10

Articole asemanătoare

Vezi mai mult