Peripeții pentru mașina Google Street View care vizitează din nou România în această perioadă. Șoferul a făcut imprudența de a opri să ajute niște oameni care făceau semne pe Valea Oltului și 15 minute mai târziu Google Casetofonul și Google Roțile erau deja pe Olx, potrivit unor surse din județul Vâlcea.google_car_valea_oltului.jpg

Șoferul spune că oamenii aceia ciudați, cu niște pălării mari, au spus că-l ajută: ”Păi nu vezi că ai roțile înțepate?”, i-ar fi spus indivizii, imediat după ce i-au înțepat roțile. Aceiași indivizi au spus să scoată casetofonul și oglinzile, ca să le repare, și au dispărut cu ele.

O a doua mașină Google Street View nu este disponibilă pentru țara noastră, așa că soluția găsită de Google a fost să trimită câteva mii de hipsteri care au ”photography” la profil, să ia la pas toată țara, că oricum e mai ieftin.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de TNR | Saturday, 20.07.2019 14:56 IT & Știința

National Cinematografic