Maşină respinsă la ITP, că avea manelele mai vechi de 6 luni

Experienţă halucinantă pentru un şofer la examenul ITP. Deşi avea frânele în regulă, emisiile de CO2 în limitele normale, revizia făcută recent, uleiul proaspăt, lichid de frână nou nouţ, un şofer a picat ITP-ul pentru că CD-ul din player avea manele mai vechi de 6 luni.

Mecanicul de la ITP se dezvinovăţeşte: “Am pus-o pe rampă, am băgat testerul şi am văzut că-mi dă eroare. Când pornesc boxele, ce aud? Salam la un chef din 2016. Opa! Maşina asta nu e sigură. Dacă te aude cineva în trafic cu manelele astea vechi?”

Posesorul maşinii a insistat, a vrut să dea şpagă, dar nu s-a putut: “Dacă vine controlul şi mă prinde cu CD-ul cu selecţii manele de acum 2 ani? Îmi închide service-ul, boss!”, i-a răspuns mecanicul la care s-a dus. Acesta i-a dat de milă un CD cu manele adecvate şi până la urmă i-a dat ok-ul, dar a mai plătit taxa încă o dată.

Experţii confirmă că maşinile cu manele necorespunzătoare sunt vânate în trafic de cei de la rutieră: “Dacă te opreşte poliţia şi te prinde cu manele vechi, îţi ia talonul pe loc! Nu doar atât, îţi confiscă şi CD-urile, te lasă pe Guerrilla”.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
30 mai 2019 16:31
Citește mai mult despre: service

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult