Măsuri disperate. Vaccin băgat în loc de surprize în pungile de pufuleți

Pentru că vaccinarea stagnează, au fost gândite noi metode să-i facă pe români să se imunizeze. Săptămâna aceasta au fost lansați pufuleții cu vaccin în loc de surpriză. Autoritățile se bazează că românii se vor înțepa în seringă atunci când vor băga mâna în pungă să caute jucăria, sau se vor injecta singuri, din teribilism.

Principala supriză va fi că nu o să se știe dacă e Pfizer, Moderna, Astra sau Johnson. Ca să fie mai atractivi, pufuleții cu vaccin vor conține mai multă sare, iar în seringă vor fi șase doze de vaccin, că poate punga de pufuleți va fi poștită de mai mulți români și e bine să ajungă serul la toată lumea.

Până acum în campanie s-au băgat mai multe firme de pufuleți, dar românii au cea mai mare încredere în cei Gusto, numit și Pfizerul pufuleților. Românii vaccinați cu vaccinul din pufuleți își pot descărca certificatul de vaccinare de pe același site, introducând codul de pe punga de pufuleți.

În urma acestei campanii, se estimează că 15 milioane de români se vor imuniza săptămânal, România urmând să devină cea mai imunizată țară din lume.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
4 august 2021 12:41
Citește mai mult despre: pufuleți vaccin

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult