Avertisment devastator al medicilor români la adresa celor care se îmbuibă de sărbători: ”Degeaba vă bazați pe ambulanță, că ambulanța vă duce la spital și acolo nu e nimeni, că noi suntem de ceva timp în Franța și Marea Britanie”, spun medicii.medici_emigrati_avertisment.jpg

Aceștia îi sfătuiesc pe români să aibă grijă cu grăsimile și alcoolul, pentru că dacă ajung la spital acolo e moarte sigură: ”Moderația e secretul vieții lungi. Spitalul românesc e certitudinea decesului prematur”. Alți medici români emigrați spun că nici nu vor să audă de pacienții din România: ”Mă scuzați, dar eu nu sunt veterinar”, spune Decebal Popescu, medic în Manchester.

Un alt sfat al medicilor plecați din țară e ca românii preocupați de sănătatea lor să se mute cât mai aproape de granița vestică, și să spere că va veni o ambulanță din străinătate, care îi va duce la un spital unde să nu fie uciși ori de medici incompetenți ori de bacterii.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Ionut | Friday, 28.12.2018 10:38 IT & Știința

National Cinematografic