În timp ce savanții de renume mondial se câcâie să găsească un leac pentru „corona virus”, în laboratoarele homeopate de la Messimy din Franța a fost creat deja un medicament homeopat care nu face absolut nimic împotriva acestui virus devastator. Realizat după standardele medicinei homeopate, acesta conține apă chioară în care s-a diluat niște apă chioară.

medicamente-homeopate.jpg

„Folosim o tehnologie neinvazivă, specifică medicinei homeopate, adică substanțele active din medicament sunt în cantități extrem de mici ca să nu deranjeze persoanele mai sensibile. În acest caz particular am pisat o jumătate de aspirină pe care am împărțit-o în 120 de milioane de pastile de medicament homeopat”, a explicat Valérie Poinsot, un important om de știință în domeniu, precum și un priceput om de afaceri.

Pentru cei ce se grăbesc și nu pot aștepta până apare noul medicament homeopat împotriva „coronavirusului”, se recomandă Oscillococcinum. Medicamentul este singurul antidot recunoscut internațional de întreaga comunitate de homeopați ca fiind eficace împotriva virusului. Dealtfel, dacă simțiți că aveți stări gripale sau în orice situație similară, Oscillococcinum este cea mai bună soluție pentru dumneavoastră, nu există medicament mai bun pe piața din România sau oriunde altundeva. 

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Eftimie | Friday, 28.02.2020 14:30 IT & Știința

National Cinematografic