Cine a spus că angajaţii Poştei nu pot oferi soluţii moderne la problemele cetăţenilor? Recent, aceştia au dezvăluit o aplicaţie pentru mobil care simplifică mult procedura în cazul trimiterii şi primirii de colete şi plicuri. Deşi nu este încă disponibilă pentru Android sau iOS, noua aplicaţie va putea fi instalată de orice utilizator de Nokia 3310, un model de telefon mobil foarte popular printre adolescenţi, dar şi printre oamenii de afaceri.

aplicatie_posta_romana_3310.jpg
“Aplicaţia Poştei Române are o sumedenie de funcţii utile: poate să-ţi trimită un mesaj prin pager atunci când îţi vine un plic, compilează Pascal, îţi ţine minte locul la coadă, se sincronizează automat cu calculatoarele Amiga şi Commodore şi aşa mai departe”, a declarat Decebal Popescu, specialist în informatică poştală.

“Foarte curând, în 2018, vom lansa versiunea pentru Symbian S40, iar în următorul cincinal pregătim un patch care va permite conectarea la ‘My Briefcase’ pentru utilizatorii de Windows ‘95”.

Persoanele interesate să depună formularul de înscriere pe lista de aşteptare pentru descărcarea prin infraroşu a aplicaţiei Poştei pot obţine mai multe informaţii prin teletext, TVR2, pagina 664.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Wednesday, 18.05.2016 16:44 IT & Știința

National Cinematografic