Mereu în pas cu vremurile! Poşta Română a lansat o aplicaţie pentru Nokia 3310

Cine a spus că angajaţii Poştei nu pot oferi soluţii moderne la problemele cetăţenilor? Recent, aceştia au dezvăluit o aplicaţie pentru mobil care simplifică mult procedura în cazul trimiterii şi primirii de colete şi plicuri. Deşi nu este încă disponibilă pentru Android sau iOS, noua aplicaţie va putea fi instalată de orice utilizator de Nokia 3310, un model de telefon mobil foarte popular printre adolescenţi, dar şi printre oamenii de afaceri.

“Aplicaţia Poştei Române are o sumedenie de funcţii utile: poate să-ţi trimită un mesaj prin pager atunci când îţi vine un plic, compilează Pascal, îţi ţine minte locul la coadă, se sincronizează automat cu calculatoarele Amiga şi Commodore şi aşa mai departe”, a declarat Decebal Popescu, specialist în informatică poştală.

“Foarte curând, în 2018, vom lansa versiunea pentru Symbian S40, iar în următorul cincinal pregătim un patch care va permite conectarea la ‘My Briefcase’ pentru utilizatorii de Windows ‘95”.

Persoanele interesate să depună formularul de înscriere pe lista de aşteptare pentru descărcarea prin infraroşu a aplicaţiei Poştei pot obţine mai multe informaţii prin teletext, TVR2, pagina 664.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

18 mai 2016 14:44
Citește mai mult despre: aplicatie mobil nokia 3310 posta

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult