Atenție, căldura ne-a mai luat minţile o dată! E la fel de cald ca în mai 1990, când l-am ales pe Iliescu cu 85% din voturile exprimate. Savanții ne avertizează că în anii fierbinți, creierele românilor dau în prostie totală, ceea ce favorizează PSD-ul, iar anul acesta avem 2 tururi de scrutin. Savantul Decebal Popescu explică.caldura_timp_de_iarna.jpg

”Ezoteric, există în acești ani fierbinți o asociere între noțiunea de soare cu dinți și zâmbetul înșelător al lui Ion Iliescu. Ne temem de ce e mai rău. Vedeți, toți cred că noul Iliescu e Liviu Dragnea, dar de fapt e tot Ion Iliescu. Acesta poate acționa din nou ca locomotivă de partid, ducând PSD-ul din nou la peste 60%, apoi va deveni premier, că Iohannis nu-i pasă cine conduce țara, cât timp pe el îl lasă lumea în pace, s-o ardă pe la Miami”, explică savantul român.

Ce trebuie să faci? Asigură-te că nu ești complet tâmpit. Du-te la bunici, stai cu ei la o cafea și îndreaptă  discuția spre politică. Dacă simți că ești revoltat de tâmpeniile comuniste pe care le spun, ești ok. Dacă cumva tinzi să fii de acord cu ei, ești în pericol, deja aluneci pe panta prostiei! Trebuie să suni imediat un prieten plecat din țară, să-ți mai spună o dată de ce a plecat.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Ionut | Tuesday, 23.02.2016 12:30 IT & Știința

National Cinematografic