Mii de căsnicii salvate! Un român a inventat dispozitivul care menţine mărimea penisului când e frig

Un român a devenit peste noapte erou naţional, după ce a inventat un dispozitiv care împiedică micşorarea penisului pe timp de iarnă. Astfel, frigul nu va mai reprezenta o problemă pentru bărbaţii din România, iar aceştia nu trebuie să se mai teamă că primăvara îi va prinde burlaci.

“Este un dispozitiv care se montează pe penis, atunci când bărbatul iese afară (sau din plapumă, dacă nu şi-a plătit întreţinerea), pe temperaturi scăzute, care, în mod normal, ar cauza micşorări semnificative ale organului de reproducere, şi, ca urmare, probleme în căsnicie. Aparatul dispune de un agent termic care încălzeşte penisul, astfel încât acesta să-şi păstreze o temperatură constantă. Există şi varianta care masează penisul, aceasta fiind dotată cu şerveţel” spune inventatorul Decebal Popescu.

Acesta spune că va scoate pe piaţă şi un dispozitiv pentru bărbaţii mai creduli. “Am construit şi un dispozitiv care măreşte penisul pe timp de frig, dar acesta este destinat bărbaţilor suficient de proşti încât să creadă că penisul poate deveni fi mai lung decât ţi l-a lăsat natura. Probabil acesta se va vinde cel mai bine”, a mai adăugat Decebal Popescu.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

25 octombrie 2014 12:54
Citește mai mult despre: frig inventie penis

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult