Mii de români care nu s-au mai tuns din martie au reînceput să vorbească limba dacă

Viața în izolare are efecte neașteptate. Multor români le-a pierit total pojghița de civilizație romană și au redevenit încet-încet daci, niște brute păroase, care ies în nădragii tracici de flanelă până la colț, să-și ia țigări, înarmați cu sabia curbă sica și un falx de două mâini, înjurând permanent năvălitorii străini, exact ca acum 2000 de ani.

”Dați-mi un viezure de Dunhill și o buridavă de lapte, că vreau să fac un mistreț pe viscol. Nu mai zgârma ochii la mine!”- așa se adresează dacul tipic la magazin în ultimul timp, spune o vânzătoare.

Experții în genetică spun că înainte de pandemie românii ajunseseră cam la stadiul de fanarioți, cu bărbi de Mavrocordat și de Ipsilanti, dar acum au regresat la statiul de tarabostes cu coamă din timpul lui Burebista.

Dacă dacii de acum seamănă cu cei din vechime, se pare că teoriile dacopaților sunt contrazise grav. Dacii erau niște cocalari maneliști, care scuipau semințe în fața cetăților și trăiau doar din mici ciupeli de la oameni mai chibzuiți.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Ionut
8 noiembrie 2020 13:15
Citește mai mult despre: daci tuns

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult