Mii de români s-au intoxicat deja cu Triferment, încercând să prevină intoxicaţia cu carne, de Crăciun

Încercând să înveţe din greşelile trecutului şi să fie prevăzători, ţinând cont de iminentele şi inevitabilele excese culinare de sărbători, mii de români au dat-o în bară. Aceştia au luat cu asalt farmaciile, cumpărând baxuri de Triferment, ca să-şi imunizeze organismele pentru asaltul gastronomic la care vor fi supuse, însă s-au intoxicat, cu mult înainte să apară primul colind de Hruşcă.

“Eu am auzit că e mai bine să previi decât să tratezi, altfel nu înghiţeam de nebun patru baxuri de Triferment într-o săptămână”, spune Ghiocel Asimionesei, un vasluian informat.

“Am luat în calcul cei doi porci şi jumătate pe care îi mănânc la fiecare Crăciun, ca să cinstesc cum se cuvine naşterea Domnului, de pe patul de spital. Dar, deşi am luat 500 de pastile de Triferment, m-am trezit tot pe patul de spital, cu intoxicaţie. Şi cică să mai crezi ce zic reclamele de la televizor”, s-a plâns bărbatul.

Pentru a combate efectele negative ale Trifermentului, un grup de cercetători români a creat Cvadrupluferment, un medicament cu care este de aşteptat ca mii de români să se intoxice, în perioada imediat următoare.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

2 decembrie 2014 14:32

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult