Miliardarul Jeff Bezos îşi dezvăluie marele secret: „Am pus mâna pe Vasilică”

Pentru prima oară în ultimii 25 de ani miliardarul american Jeff Bezos a dezvăluit în cadrul unui interviu acordat Wall Street Journal secretul succesului său. „La începutul bussinesului meu am pus mâna pe Vasilică și mi-a mers bine tot anul. Am refăcut gestul ani la rând și mi-a mers bine”, a spus Bezos.

Miliardarul a povestit cum la începutul anilor ’90 a luat un avion spre Budapesta, a ajuns într-un fel de oraș similar, dar mult mai jegos și mai dărâmat, și s-a plimbat cu metroul. „Un „magic gypsy” a apărut lângă mine și mi-a zis ceva. Am rugat un prieten să-mi traducă ce spune. Cică dacă pun mâna pe acel miel voi avea noroc tot anul. Așa am făcut și lucrurile s-au împlinit exact cum mi-am dorit”, explică Jeff Bezos.

Acesta a spus că a încercat să pună mâna pe miel și la el acasă, ba chiar pus țigani să-i aducă miei botezați Vasilică și să pună mâna pe ei, dar n-a reușit să repete experimentul. „Nu merge decât cu originalul, trebuie să pui mâna pe Vasilică la București în metrou, altfel n-ai cum să ai noroc în afaceri”.

Scris de Ef
20 decembrie 2019 17:12
Citește mai mult despre: Jeff Bezos

Alte articole

Vezi mai mult