Mindfulness, o chestie complet depășită. Noul trend e să faci burtfulness

Uită de aberația numită mindfulness! Inventată de bărbați pentru a le ajuta pe femei să-și mai controleze sumedenia gândurilor care le bântuie neîncetat mintea, mindfulnessul a ajuns o disciplină depășită.

Azi, cei mai evoluați gânditori ai lumii fac burtfuleness. Această artă marțială a creierului înseamnă să-ți controlezi permanent mintea ca să se concentreze doar pe mâncat, pe umplerea burții, pe rețete de mâncare și noi și noi modalități de a-ți păstra burta plină, ceea ce echivalează cu fericirea.

Există deja și în România centre de burtfulness, în sistem all you can eat, destinate celor care vor să facă performanță în burtfulness și își și permit financiar. Burtfulness nu se face așa, de azi pe mâine, ca o dietă. E o alegere de viață, dar recompensele sunt uimitoare!

Efectele nu apar de la prima ședință. Nici măcar Buddha nu a atins burtfulnessul din prima. După vreo două săptămâni de burtfulness apar primele semne ale fericirii interioare: nu mai ai anxietate, îți dispar ridurile. Pielea e întinsă, lucioasă, mai ales în jurul gurii. Ai un ten strălucitor și un aspect sănătos.

Cei care fac burtfulness spun că dorm mult mai bine și mai mult, chiar și 14 ore pe zi, ca să mistuie toată mâncarea consumată. În schimb, după ce se trezesc au energie și poftă de viață, dar și de mâncare!

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Ionut
9 ianuarie 2023 16:49
Citește mai mult despre: burtă mindfulness

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult