Minune la Craiova! Un Oltcit încă se mai strică, deşi e folosit de 20 de ani ca poiată pentru găini

Deşi nimeni nu credea că o maşină transformată de mult în coteţ pentru găini se mai poate strica, misteriosul caz al unui Oltcit din Craiova a dovedit contrariul! Proprietarul maşinii, care a radiat-o acum 20 de ani din circulaţie, spune că e nevoit să o repare mai mereu, ca să nu pună în pericol viaţa păsărilor care cuibăresc înăuntru.

“Când încă îl conduceam prin oraş, părea un Oltcit normal”, spune Ifrim Priboi, proprietarul coteţului, “Se strica normal, o dată la trei-patru zile. Planetarele, transmisia, cusăturile, plasa de ţânţari, latrina… Ca la orice Oltcit. După Revoluţie l-am scobit, l-am umplut cu paie şi l-am făcut poiată pentru găini şi raţe, că mă săturasem să-l repar.”

Spre surpriza avicultorului, maşina dezafectată a continuat să se strice cu consecvenţă. “La nici două ouă ouate, s-a bulit. I s-a găurit podeaua. Dă-i şi cârpeşte-l, să nu-şi prindă găina picioarele în gaură. De atunci se strică săptămânal, de parcă l-aş scoate lunar la plimbare. Zici că e nou. E o minune!”

Specialiştii au confirmat că majoritatea maşinilor tind să nu mai necesite reparaţii odată ce au fost decăzute din rangul de maşini, neavând încă o explicaţie plauzibilă pentru comportamentul neobişnuit al Oltcitului craiovean.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

30 aprilie 2014 07:04

Alte articole

Vezi mai mult