Reuşită medicală de excepţie la spitalul Fundeni. Un Dorel care efectua nişte lucrări prin spital a reanimat cu bormaşina 3 pacienţi, care zăceau în comă profundă de câteva luni. Miracolul s-a petrecut exact în momentul în care Dorel dăduse de beton şi cuplase rotopercutorul, spun medicii.bormasina_spital_pacient.jpg

Surse din spital spun că de fapt Dorelul ar fi smuls perfuziile dintr-un pacient, că n-avea loc să gletuiască un perete, şi pe altul l-a mutat cu tot cu pat în curte, ca să poată să monteze schela. Şi medicii au fost deranjaţi, pentru că în loc de salopetă a ciordit un halat de asistentă: “Altfel nu mă lăsa să intru în sala de operaţii ca să dau cu bormaşina, boss. Ce era să fac?”, a spus Dorel.

Dorelul a fost invitat şi prin alte spitale, să resusciteze pacienţi. “Era să pierdem un pacient, pe care îl operam pe cord deschis, dar când a pornit Dorel bormaşina, inima a început să-i bată din nou, fără să-i băgăm adrenalină”. Un alt efect benefic al prezenţei lui Dorel a fost că sute de mii de gândaci au fugit din spital, disperaţi de zgomot şi vibraţii.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de TNR | Friday, 09.08.2019 17:18 IT & Știința

National Cinematografic