Miracol la Fundeni! Un Dorel cu bormaşină a scos din comă 3 pacienţi de la Reanimare

Reuşită medicală de excepţie la spitalul Fundeni. Un Dorel care efectua nişte lucrări prin spital a reanimat cu bormaşina 3 pacienţi, care zăceau în comă profundă de câteva luni. Miracolul s-a petrecut exact în momentul în care Dorel dăduse de beton şi cuplase rotopercutorul, spun medicii.

Surse din spital spun că de fapt Dorelul ar fi smuls perfuziile dintr-un pacient, că n-avea loc să gletuiască un perete, şi pe altul l-a mutat cu tot cu pat în curte, ca să poată să monteze schela. Şi medicii au fost deranjaţi, pentru că în loc de salopetă a ciordit un halat de asistentă: “Altfel nu mă lăsa să intru în sala de operaţii ca să dau cu bormaşina, boss. Ce era să fac?”, a spus Dorel.

Dorelul a fost invitat şi prin alte spitale, să resusciteze pacienţi. “Era să pierdem un pacient, pe care îl operam pe cord deschis, dar când a pornit Dorel bormaşina, inima a început să-i bată din nou, fără să-i băgăm adrenalină”. Un alt efect benefic al prezenţei lui Dorel a fost că sute de mii de gândaci au fugit din spital, disperaţi de zgomot şi vibraţii.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
9 august 2019 15:18
Citește mai mult despre: bormasina

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult